CreatIT csoport

További termékeink, szolgáltatásaink

Sosem állunk le. Mindig valami új dolgon törjük a fejünket és mindenbe belevágunk, amiben fantáziát látunk. A szerteágazó tevékenység már nem fért bele a CreatIT kereteibe, ezért külön brandként útjukra indítottuk őket, éljék saját életüket.

Ettől függetlenül minden “kisgyermekünket” teljes szívünkből ajánljuk:

  • VRFanatics a VR rajongóinak,
  • B2Shop webáruház rendszer eladóknak,
  • ARWorld, ha kifejezetten a kiterjesztett valóság érdekel.
VR alkalmazás fejlesztés

VRfanatics

vrfanatics

Az utóbbi években egyre ígéretesebb VR headsetek kerülnek a piacra. Célunk ezen eszközök kiszolgálása megfelelő, minőségi tartalommal. A VR szórakoztat, oktat, ismereteket közvetít, promóciós és terápiás célokra is használható. Aki elindít egy VR appot, biztosan szakítja meg nem fél perc után a tevékenységét. A látvány és az interakció minden esetben lenyűgöző. Nagyon könnyű VR-fanná válni.

Bővebben
Webáruház rendszer

B2Shop

b2shop_logoSzerettünk volna egy olyan webáruház rendszert, amit mi is szívesen használnánk. Ahol csak azért fizetünk, amire szükségünk van. Ahol nem kell induláskor több százezer forintot elkölteni, van opciónk havidíjas fizetésre, különböző szolgáltatások utólagos megvásárlására. Amit könnyű kezelni. Ami folyamatosan frissül és követi a trendeket. Amit az informatikához nem értő “amatőrként” is tudunk használni. Ez a B2Shop webáruház rendszer.

Bővebben
AR megoldások

ARWorld

logoAZ ARWorld brandet azért hoztuk létre, hogy segítsünk megérteni, mi is az a kiterjesztett valóság, mire jó, kik használják, kinek érdemes még használni, milyen lehetőségek rejlenek a technológiában. Bemutatjuk, mi mindenre használható az AR és konkrét, megrendelhető termékeket, szolgáltatás-csomagokat is kínálunk.

Bővebben