Az idén második alkalommal megrendezésre kerülő CSMKIK II. Vállalkozói Napján ismét érdekes előadások hangzottak el, ezúttal a generációs kihívások témaköre volt a középpontban.

Az előadások sorát Pistyur Veronika, a Bridge Budapest Egyesület alapító ügyvezetője, a legbefolyásosabb női startupvállalkozás indítója kezdte meg, aki a Vállalható Vállalkozások nevű kezdeményezésről beszélt, melynek mi is tagjai vagyunk.

Ezt követte Bárdos András előadása, aki a jövőről beszélt. Milyen kihívások és nehézségek előtt állunk az elkövetkező években, milyen tendenciákra számíthatunk szerte a világban.

A kerekasztal beszélgetések, melyek a nap hátralévő részében zajlottak szintén a generációs kihívásokról szóltak. A beszélgetések során a hallgatóság hétköznapi szituációk mentén érthette meg, milyen kihívások jelentkezhetnek különböző generációk együtt dolgozásakor.

Számos program színesítette az előadások közötti időket, köztük a CreatIT kitelepülése is, ahol a résztvevők népszerű újságok címlapjain szerepelhettek egy fotó erejéig. A képek remekül tükrözik, milyen jó hangulatban zajlott az esemény.

[masterslider alias=”ms-1-4-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1″]