KITERJESZTETT VALÓSÁG ÁLLATKERTEK RÉSZÉRE

KITERJESZTETT VALÓSÁG ÁLLATKERTEK RÉSZÉRE

Látványos AR megoldások
Kiadványok
Látogatói élmény fokozása
Látogatás-ösztönzés
Pr érték
Lenyűgöző látvány
Ajánlatot kérek

  Limousine Booking  Interaktív megoldásokat kínálunk állatkertek, vadasparkok, állatparkok számára. Az általunk kínált interaktív megoldások figyelemfelkeltők és szórakoztatók valamint ismeretterjesztő tartamakkal is bírhatnak, így plusz élményt adva a látogatók szmára. 

  Az alábbi megoldásokat kínáljuk:

  1. Interaktív 3D állatok bemutatása kézvezérléssel, érintésmentesen:

  A Guadeloupe-i Akváriumban (www.aquariumdelaguadeloupe.com) igen nagy sikernek örvend az általunk készített interaktív kihelyezett display az ott élő teknősről, melyet a kézvezérléssel a testrészeire tudunk bontani (bőr, izomzat, keringési rendszer stb.), ezzel is növelve az edukációt és az akvárium nemzetközi innovációját. A látogatók behelyezik a kezüket egy nyílásba, mellyel tudják forgatni, irányítani a képernyőn megjelenő teknőst.

  1. 3D hologram kül- és beltérre az állatokról

  Kihelyezett hologram LED fanok segítségével meg tudjuk jeleníteni az állatokat a térben, akár fényes nappal. A megjelenő animációt/videót is természetesen el tudjuk készíteni hozzá.

  1. Útbaigazítás applikáció segítségével kiterjesztett valóságban:

  Tekintettel a komplexum nagyságára lényeges segítség lenne a látogatók számára egy olyan applikáció, melyet csupán elindítanak, kiválasztják az állatot, amelyet meg szeretnének tekinteni, és már látják is az odavezető utat a valóságban.

  MIT KÍNÁLUNK?
  • Okoseszközökön megjeleníthető kiterjesztett valóság elemek
  • Virtuális túravezető
  • Korlátlan számú AR tartalom megjelenítése
  • Digitális zoo-túra
  • Az ügyféllel közös ötletbörze a megfelelő tartalom megtalálása érdekében