WEBÁRUHÁZAK

Moduláris felépítés
Saját domain
Gyors
Hatékony adminisztráció
SEO barát
Személyre szabott
Folyamatos fejlesztés
Ajánlatot kérek
Limousine BookingRÉSZLETEK

Kétféle módon tudunk segíteni, ha webáruházat szeretnél.

A) Joomla vagy WordPress keretrendszerben, a megfelelő, trendi és naprakész sablon design kiválasztása után elkészítjük egyedi webáruházad. Ez a megoldás egyszeri fejlesztési díj ellenében vehető igénybe, illetve a későbbi fejlesztéseket óradíj alapon számoljuk el.

B) Figyelmedbe ajánljuk egyedi fejlesztésű webáruház rendszerünket, a B2Shop-ot. A B2Shop rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy egy webáruház indítása kezdő vállalkozások, egyéni vállalkozók, profittal még nem rendelkező kereskedők számára is elérhető legyen. Így kialakítottunk szinte ingyenes, havidíjas és egyedi díjcsomagokat is. A rendszerünket választó partnerek csak azokért a funkciókért fizetnek, amit valóban használnak, köszönhetően a rendszer moduláris felépítésének. Mit kínálunk ezért? Komplex, minden igényt kiszolgáló webáruházat, folyamatosan elérhető frissítéseket, a bevételektől függően választható csomagokat és elérhető funkciókat, felhasználóbarát felületet, minimálisan személyre szabható designt és támogatást, segítséget ügyfélszolgálatunktól.

A B2SHOP CSOMAG TARTALMA
  • SEO barát felépítés
  • Reszponzív, mobilra és tabletekre optimalizált design
  • Az ügyfél igényeitől függően különböző fizetési megoldások a havidíjas konstrukciótól az egyedi fejlesztésű rendszerekig
  • Modularizált felépítés, így csak a megrendelt modulokért fizet
  • Részletes statisztika
  • Tartalmak és termékek felhasználóbarát szerkesztése