Íme további 5 remek webdesigner eszköz, melyek használatával – és persze sok-sok gyakorlással- igazi profikká válhattok.

6. EnjoyCSS
Egy praktikus és könnyen kezelhető felhasználói felület, amely lehetővé teszi a gazdag grafikus stílusok gyors és kódolás nélküli beállítását. Emellett van egy saját galériájuk is a CSS megoldásoknak, ami lehetővé teszi, hogy kísérletezz a stílusokkal. Összességében könnyű használni és nagyon addiktív.

7. Metrize Icons
Egy masszív gyűjtemény közel 300 retro designú ikonból különböző fájlformátumokban.

8. Foundation
Az egyik legjobb front end keretrendszer. Készíts termékeket, alkalmazásokat, szolgáltatásokat sokkal gyorsabban ezzel a könnyen érthető programmal. Ingyenes a használata, rengeteg tutorial van benne és engedélyezi a visszajelzéseket más felhasználóktól.

9. Vectr
Egy grafika szerkesztő program, amely elérhető weben vagy Mac alkalmazással. A Vectr egy egyszerű és intuitív felülettel rendelkezik, segítségével valós időben lehet exportálni és megosztani különböző eszközök között a grafikákat.

10. Gravit
Egy erőteljes webalapú design és együttműködő felület, amely közvetlenül a böngészőben működik. Design, prototípus és együttműködés, és mindez egy alkalmazásban. A legjobb a Gravitban, hogy teljesen ingyenesen használható.

 

 

Forrás