Kiadványokhoz

Alkossunk egy olyan alkalmazást, amellyel az olvasás és a kiadványok népszerűsítése új szintre emelhető. Egy alkalmazás, mely a könyvipart támogatja és az olvasókat szolgálja, miközben bevételt termel a kiadók számára.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/armagazin-600x400.png
Plusz tartalmak megjelenítése

A print anyagok tartalmai végesek, azonban online plusz tartalmak jeleníthetők meg, például 3D modellek, objektumok, videók, interjúk, rövidmfilmek, YouTube beágyazások, aláfestő zenék, felolvasás stb.

Kiterjesztett valóság

Az AR technológia segítségével életre kelhetnek a papírlapok, és mindehhez csupán egy okostelefonra van szükség! A telefon kamereját a könyv lapjaira irányítva akár 3D-s, mozgó elemek is megjelenhetnek, más plusz tartalmak mellett.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2021/03/Kép1-600x400.png
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/07/startAR-smart-book-abcd-a-for-apple-preivew-600x400.jpg
Feladatok, játékok

Az olvasás interaktívvá is tehető! Szövegértési feladványok, feladatok, kisebb kampányok játékai is elhelyezhetők az alkalmazásban.

Digitális katalógus

Digitálisan nemcsak az információk mennyisége határtalan, de a katalógus interaktívvá is válhat, videókkal, kiterjesztett valóság tartalmakkal színesedhet, a tartalmakat pedig folyamatosanfrissíthetjük. Sőt! A digitális katalógus támogatja a vásárlás ösztönzést is, hiszen egy kattintással eljuttathatod érdeklődőidet webshopodba,így vásárlóvá válhatnak. Mi is lehet jobb promóciós eszköz, mint egy mérhető, monitorozható és személyre szabható online katalógus?

KRKA Magyarország Kereskedelmi Kft.
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink