Vállalati rendszerek

Jellemzően akkor keresnek meg minket ügyfeleink, ha a meglévő rendszerük elavult, lassú, a régihez képest valamivel jobbat szeretnének, és már tudják, hogy mit akarnak és mit nem. Ha te is ebben a cipőben jársz, segítünk!

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/07/cropped-view-business-woman-working-laptop-scaled-600x400.jpg
Admin felületek

A webes admin felületek lehetőséget biztosítanak arra, hogy módosítási igények esetén ne kelljen minden esetben fejlesztőhöz fordulnod.

Olyan könnyen kezelhető és felhasználóbarát felületet készítünk, melyek segítségével egyszerűen tudod módosítani weblapod vagy mobilalkalmazásod tartalmát.

Digitális munkalap

Még mindig papíron vezeted vállalatod munkaidő nyilvántartását? Fogalmad sincs, egyes folyamatokra mennyi idő ment el (akár feleslegesen) és miért és hol állnak meg a folyamatok?

Nem tudod, eszközeidnek mikor van szüksége karbantartásra, ezért egy váratlan meghibásodással értékes időtől és bevételtől esel el? Akkor itt az ideje a digitális átállásnak. Használj digitális munkalapokat, hogy munkafolyamataid, kollégáid munkavégzése, sőt a használt eszközök életcilkusa és karbantartási igényei tervezhetővé és nyomon követketővé váljanak!

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/07/schedule-time-management-planner-concept-scaled-600x400.jpg
rotary app
Digitális tagjegyzék

Egyre több egyesületnél megfigyelhető a digitális átállásra való igény. Szerintünk ennek a legjobb módja egy olyan digitális tagjegyzék elkészítése, melyben minden tag saját profilt kap, ők pedig egymás között gyorsan és hatékonyan tudnak keresni.

Egy ilyen rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a tagok könnyen fel tudják venni egymással a kapcsolatot. Mindez elősegíti a modernizációt, a kapcsolatépítést, a kommunikációt és az eseményszervezést is.

Logisztikai rendszerek

Mi tudjuk, mi kell ahhoz a háttérben, hogy a megrendelt termék el is jusson a vevőhöz. Ismerjük a nagykereskedelmi logisztikai rendszerek felépítését, egyénre szabott rendszereink a legújabb technológiákat alkalmazva támogatják a termékek összeválogatását, a túratervezést, a futárok és a csomagolás munkavégzésének támogatását akár webes akár mobil platformon, az igényeknek megfelelően.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/portrait-middle-aged-businessman-with-digital-tablet-factory-1-scaled-600x400.jpg
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink