Kiterjesztett valóság fejlesztés

2009 óta foglalkozunk a kiterjesztett valóság technológiával, és még nem untuk meg! Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné meghökkenteni, meglepni vagy csak megnevettetni fogyasztóit, partnereit, célcsoportját. Hogy mi is az a kiterjesztett valóság, nem szokásunk elmagyarázni, elég, ha mutatunk néhány igazán ütős videót és azonnal azt érzed majd, hogy ez kell neked! Segítünk az ötleteléstől kezdve a megfelelő eszköz és platform kiválasztásán át a koncepció kidolgozásáig és házon belül elérhető nagy készülékparkunknak köszönhetően a teljeskörű tesztelésig.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/young-engineer-scrolling-tablet-while-standing-by-colleague-vr-headset-600x400.jpg
Virtuális gyárlátogatás

Miért jobb virtuálisan megismertetni/bemutatni munkahelyünket akár potenciális partnereinknek, akár leendő kollégáinknak, mint egyszerű fotókon, videókon keresztül? Interaktív, élményt ad és bevésődik, erősíti a márka hűséget, jobban bemutatja a valós arányokat és tereket, hatékonyabb a befogadás és az értelmezés.

Könyv- és lapkiadóknak

Az AR technológia segítségével életre kelhetnek a papírlapok, és mindehhez csupán egy okostelefonra van szükség! A telefon kamereját a könyv lapjaira irányítva plusz tartalmak jeleníthetők meg, például 3D modellek, mozgó elemek, objektumok, videók, interjúk, rövidmfilmek, YouTube beágyazások, aláfestő zenék, felolvasás stb.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/armagazin-600x400.png
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/woman-sunset-with-colorful-shopping-bags-parking-lot-by-shopping-mall-happy-with-mobile-phone-scaled-600x400.jpg
Rendezvényekre, bevásárlóközpontokba

Látványos megoldásokat kínálunk rendezvényekre és bevásárlóközpontokba, üzletekbe és kirakatokba. Lépj interakcióba a látogatókkal és a vásárlókkal az AR technológia segítségével!

Múzeumok részére

Mindegyik múzeum témájában rengeteg történet és hasznos ismeret rejlik - mi segítünk, hogy ezekből a lehető legtöbbet megismerjék a látogatók!

A technológiai újítások és a modern köntös érdekes tartalmat és interaktív élményt nyújt a látogatóknak, az infomációk átadásával pedig még inkább kialakulhat a kötődés. A modern technológiával hatékonyan elérhető és bevonható lesz a fiatalabb generáció is.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/september-4-2022-rome-italy-museum-exhibition-hall-interactive-technologies-that-attract-children-s-interest-developing-teaching-children-history-scaled-600x400.jpg
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/zoo-scaled-500x400-1-600x400.jpg
Állatkerteknek

Interaktív megoldásokat kínálunk állatkertek, vadasparkok, állatparkok számára. Az általunk kínált izgalmas megoldások figyelemfelkeltők és szórakoztatók valamint ismeretterjesztő tartamakkal is bírhatnak, így plusz élményt adva a látogatók számára.

Az élmény a legtöbb esetben megosztható, ennek köszönhetően egy digitális élményelem azonnal marketing eszközzé is válhat.

Promóció

Tudtad-e, hogy termékeid megjeleníthetőek 3D-ben, így a vásárlók akár otthonukban is megnézhetik, kipróbálhatják álmaik bútorát, ablakát vagy akár járműveit, mielőtt vásárolnának?

Mikor érdemes egy webáruházat vagy mobil alkalmazást felturbózni 3D-s élményelemekkel, virtuális termékbemutatóval? Ha fontos vásárlóid számára az innováció és ha szeretnél a hasonló webshopok közt a legjobb lenni, egy olyan vállalkozás, akire biztosan emlékezni fognak.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/buying-furniture-with-augmented-reality-app-concept-woman-sets-up-lamp-her-living-room-with-smart-phone-1-scaled-600x400.jpg
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/real-estate-construction-industry-mixed-media-scaled-600x400.jpg
Építőiparnak

A kiterjesztett valósággal okostelefon, tablet segítségével a valós környezetben/környezeti elemekre helyezünk el egy virtuális “réteget”. Így a képernyőn keresztül láthatjuk a tervezett fejlesztések várható eredményét, az építkezés ideje alatt a falakban futó vezetékeket vagy akár bárki számára feldolgozható plusz információkat adhatunk egy-egy gép, berendezés működéséről, használatáról.

Egészségügy részére

A kiterjesztett valóság alkalmas arra, hogy páciense a végeredményt is láthassa magán, egy komolyabb beavatkozást megelőzően pedig részletesen áttekintheti, mi vár rá. Továbbá edukációs anyagként is szolgálhat az AR alkalmazás, hiszen sokszor előfordul az, hogy a páciensek vagy orvostanhallgatók számára nehezen érthető egy eljárás. Mutassa be, mi fog történni a beavatkozás során.

RF Anatomy weboldal
Tejszív ar
Csomagolás

A csomagolás megtervezését jelentősen megkönnyítheti a kiterjesztett valóság technológia: nincs szükség többé prototípusokra, hiszen a terveket csupán egy okostelefonnal megtekinthetik az ügyefelei a valós térben, méretpontosan. Már létező termékeket is ki tudunk egészíteni AR tartalmakkal: a termék csomagolása szolgálhat markerként, okostelefonnal a csomagolást beolvasva jelenhetnek meg plusz infók, akciók, kedvezmények, promóciós játékok, használati útmutatók, stb.

Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink