Megoldások rendezvényekre

Emeld rendezvényed színvonalát modern technológiai megoldásokkal! Dolgozzunk együtt, és készítsünk információkat nyújtó mobilappot, szórakoztató kiterjeszett valóság alkalmazást, vagy nyújtsunk a résztvevőknek virtuális valóság élményt!

11877
AR
Mindenkinek, aki szeretné meghökkenteni, meglepni vagy csak megnevettetni fogyasztóit, partnereit, célcsoportját. 2009 óta foglalkozunk a technológiával és még nem untuk meg.
11889
VR
Az új VR headsetek már képesek olyan vizuális élményt nyújtani, amivel akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is lehetséges érzelmek generálása.
11883
App
A weboldalak mellett a mobil platform egyre erőteljesebben van jelen online életünkben. Android és iOS fejlesztőink platformonként vagy multiplatformos, költségkímélő megoldással is dolgoznak, így az alkalmazások felépítését mindig az ügyféligényektől tesszük függővé.
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/05/20230518_172511-1-scaled-600x400.jpg
Magic Rollup - digitális fotófal

Repítsd varázslatos helyszínekre a rendezvényed résztvevőit egy oksotelefon segítségével! A Magic Rollup előnye, hogy egy önmagában is mutatós grafikát készítünk. A molinón fej kivágások vannak, ami mögé emberek állhatnak, és különböző digitális hátterekkel fotózkodhatnak. A háttereknek csak a képzelet szab határt!

Walk & Quiz - interaktív kvízjáték

A Walk & Quiz hátom kulcsszóban: élmény, kapcsolat és információ.

  • Nyújts élményt látogatóidnak / vevőidnek / vendégeidnek a kvízjátékok segítségével!
  • A modern technológia vonzó a fiatalok számára, így egy újabb korcsoportal bővülhet az érdeklődők köre.
  • Az modern technológia megkönnyíti az ismeretek átadását, a kvízjáték élményével és a fizikai helyeken elhelyezett QR-kódokkal pedig biztosan megjegyzik a fontos információkat a látogatók.
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/07/szinmockup-min-600x400.png
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/girl-cyclist-looks-map-her-phone-plots-route-trip-gps-navigator-scaled-600x400.jpg
Térkép

Segítsd a rendezvényedre látogatókat a tájékozódásban! Készítsünk digitális térképet, amelyen megjelöljük a fontos helyszíneket, menekülési útvonalakat, stb. Ha valaki eltéved, az applikáció azt is képes neki megmondani, hol áll éppen.

Promóciós játékok

A modern marketing egyre népszerűbb eszköze a játék, hiszen így sokkal könnyebb a figyelemfelkeltés és az ismeretek átadása.

Legyen szó egyszerű kvízjátékról, vagy bonyolultabb kiterjesztett vagy virtuális valóság játékokról, mi segítünk a megvalósításban.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/65785-scaled-600x400.jpg
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/information-screen-shopping-mall-scaled-600x400.jpg
Nagy kivetítők

Valami igazán monumentálisat szeretnél? Akkor javasoljuk, hogy egy nagy kivetítőt töltsünk meg tartalommal! Vetíthetünk egyszerűen videókat és képeket, de akár érintőképernyős is lehet a kijelző, vagy a mozgást is érzékelheti a rendszer, így készíthetünk belőle interaktív játékot, fotófalat vagy információs pontot.

Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink