Virtuális valóság fejlesztés

Az utóbbi években egyre ígéretesebb VR headsetek kerülnek a piacra. Célunk ezen eszközök kiszolgálása megfelelő, minőségi tartalommal. Az új VR headsetek már képesek olyan vizuális élményt nyújtani, amivel akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is lehetséges érzelmek generálása, játékélmény fokozása. Mire használhatóak az általunk fejlesztett VR alkalmazások? Szórakoztatás, szórakozás, ismeretterjesztés, oktatás, terápia stb. A lehetőségek tárháza nemhogy végtelen, de még igencsak kiaknázatlan. Segítünk, hogy inspirálódj és megtaláld a saját igényeidnek megfelelő VR megoldást.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/woman-with-virtual-reality-headset-scaled-600x400.jpg
Rendezvényekre

Kápráztasd el rendezvényed látpgatóit a VR által kínált élménnyel! Lépj velük interakcióba, alakíts ki kötödést, adj nekik élményt.

Múzeumok részére

Mindegyik múzeum tematikájában rengeteg történet és hasznos ismeret rejlik - mi segítünk, hogy ezekből a lehető legtöbbet megismerjék a látogatók! A technológiai újítások és a modern köntös érdekes tartalmat és interaktív élményt nyújt a látogatóknak, az információk átadásával pedig még inkább kialakulhat a kötődés. A modern technológiával hatékonyan elérhető és bevonható lesz a fiatalabb generáció is.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/woman-vr-glasses-art-gallery-600x400.jpg
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/architectural-building-design-hold-back-3d-vr-glasses-construction-plans-with-blueprints-paper-project-plans-2-scaled-600x400.jpg
Építőipar

Virtuális szemüvegben a néző szeme elé tárhatunk bármilyen tartalmat, a külvilág kizárásával. Így egy az egyben azt láttathatjuk vele, amit szeretnénk. Legyen szó egy szobáról,épületkomplexumról akár éjjel, akár nappal, egyhűvös téli napon vagy a nyári melegben.

Gyáraknak

Miért jobb virtuálisan megismertetni/bemutatni munkahelyünket akár potenciális partnereinknek, akár leendő kollégáinknak, mint egyszerű fotókon, videókon keresztül? Interaktív, élményt ad és bevésődik, erősíti a márka hűséget, jobban bemutatja a valós arányokat és tereket, hatékonyabb a befogadás és az értelmezés.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/young-engineer-scrolling-tablet-while-standing-by-colleague-vr-headset-600x400.jpg
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/closeup-shot-smiling-caucasian-woman-wearing-vr-headset-scaled-600x400.jpg
Oktatás

A tananyagok digitalizációja és a digitális oktatás lehetőségeinek kiaknázása elérhetővé teszi az oktatási tematikát és tudásanyagot fizikai korlátok nélkül bárki számra. Gyorsabbá, hatékonyabbá tehető a tanulás, mindemellett a digitális oktatási rendszerek képesek mérni, monitorozni a hallgatók teljesítményét, így időben észlelni lehet egy-egy esetleges lemaradást.

Egészségügy részére

A virtuális valóság segítségével páciense egy komolyabb beavatkozást megelőzően részletesen áttekintheti, mi vár rá. Továbbá edukációs anyagként is szolgálhat a VR alkalmazás, hiszen sokszor előfordul az, hogy a páciensek vagy orvostanhallgatók számára nehezen érthető egy eljárás. Mutassa be, mi fog történni a beavatkozás során.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/female-doctor-wearing-virtual-reality-glasses-isolated-white-background-scaled-600x400.jpg
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink