Mobil alkalmazás fejlesztés

A weboldalak mellett a mobil platform egyre erőteljesebben van jelen online életünkben. Android és iOS fejlesztőink platformonként vagy multiplatformos, költségkímélő megoldással is dolgoznak, így az alkalmazások felépítését mindig az ügyféligényektől tesszük függővé.

Rossmann-android-ios-mobil alkalmazás fejlesztés
Promóciós mobil alkalmazások

Ha mobilalkalmazásról van szó, nem létezik számunkra lehetetlen, legyen szó akár iOS vagy Android rendszerekről. Az egyszerű játékoktól kezdve az összetett alkalmazásokig sok mindennel volt már dolgunk.

Szeretjük a kihívásokat, várjuk ötleted, amit közösen megvalósíthatunk! Dolgozunk natív és cross-platform környezetben és a legújabb keretrendszerekkel (pl.: Flutter) is.

Oktatás támogató alkalmazások

Örömmel látjuk, hogy egyre több digitális eszközt vetnek be az oktatásban. Mi úgy gondoljuk, a modern technológiával sokkal könnyebb lehet az új ismeretek átadása, a tanulás élménnyé válhat, a fiatal generáció pedig nyitott az újdonságokra.

Eduardo
rotary app
Digitális tagjegyzék

Egyre több egyesületnél megfigyelhető a digitális átállásra való igény. Szerintünk ennek a legjobb módja egy olyan digitális tagjegyzékelkészítése, melyben minden tag saját profilt kap, ők pedig egymás között gyorsan és hatékonyan tudnak keresni. Egy ilyen rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a tagok könnyen fel tudják venni egymással a kapcsolatot. Mindez elősegíti a modernizációt, a kapcsolatépítést, a kommunikációt és az eseményszervezést is.

Logisztikai rendszerek

Mi tudjuk, mi kell ahhoz a háttérben, hogy a megrendelt termék el is jusson a vevőhöz. Ismerjük a nagykereskedelmi logisztikai rendszerek felépítését, egyénre szabott rendszereink a legújabb technológiákatalkalmazva támogatják a termékek összeválogatását, a túratervezést, a futárok és a csomagolás munkavégzésének támogatását akár webes akár mobil platformon, az igényeknek megfelelően.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/portrait-middle-aged-businessman-with-digital-tablet-factory-1-scaled-600x400.jpg
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink