Promóciós megoldások

A hagyományos marketing módszerek napjainkaban már nem elegendőek. Ahhoz, hogy vállalkozásod versenyképes tudjon maradni, muszáj lenyűgöznod a célközönséged.

THORNeco
Promóciós mobilalkalmazások

Ha mobilalkalmazásról van szó, nem létezik számunkra lehetetlen, legyen szó akár iOS vagy Android rendszerekről. Az egyszerű játékoktól kezdve az összetett alkalmazásokig sok mindennel volt már dolgunk.

Szeretjük a kihívásokat, várjuk ötleted, amit közösen megvalósíthatunk! Dolgozunk natív és cross-platform környezetben és a legújabb keretrendszerekkel (pl.: Flutter) is.

Promóciós mini játékok

A modern marketing egyre népszerűbb eszköze a játék, hiszen így sokkal könnyebb a figyelemfelkeltés és az ismeretek átadása.

Legyen szó egyszerű kvízjátékról, vagy bonyolultabb kiterjesztett vagy virtuális valóság játékokról, mi segítünk a megvalósításban.

Tejszív ar
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/brunette-woman-typing-email-laptop-computer-while-sitting-home-selective-focus-hand-scaled-600x400.jpg
Webshop

Egyedi igények alapján készítünk webáruházakat, melyek minden aktuális jogi szabályozásnak megfelelnek, az alapbeállításokon túl prémium bővítményeket, kalkulátorokat és SEO beállításokat is tartalmaznak. Sőt: szeretjük a kihívásokat! A legjobbak azoknak a webáruházaknak a fejlesztésében vagyunk, ahol szükség van valami extrára a hagyományosan elérhető funkciókon túl: ERP/CRM vagy éppen számlázó összekötéssel, egyedi fejlesztésű űrlapokkal, belső használatú rendszerekkel.

Kiterjesztett- vagy virtuális valóság alkalmazás

Tudtad-e, hogy termékeid megjeleníthetőek 3D-ben, így a vásárlók akár otthonukban is megnézhetik, kipróbálhatják álmaik bútorát, ablakát vagy akár járműveit, mielőtt vásárolnának?

Mikor érdemes egy webáruházat vagy mobil alkalmazást felturbózni 3D-s élményelemekkel, virtuális termékbemutatóval? Ha fontos vásárlóid számára az innováció és ha szeretnél a hasonló webshopok közt a legjobb lenni, egy olyan vállalkozás, akire biztosan emlékezni fognak.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/3d-scaled-500x400-1-600x400.jpg
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink