Rethinking systems

Jellemzően akkor keresnek meg minket ügyfeleink, ha a meglévő rendszerük elavult, lassú, a régihez képest valamivel jobbat szeretnének, és már tudják, hogy mit akarnak és mit nem. Ha te is ebben a cipőben jársz, válaszd "Rethinking systems" szolgáltatásunkat!

11891
Átlátjuk
Több, mint 14 éve vagyunk a piacon, így van tapasztalatunk a régebbi rendszerek működésében is. Átlátjuk és megértjük azokat.
11892
Újratervezünk
Fontos számunkra a tervezés! Szerintünk az ügyféllel történő egyeztetések, és a csapaton belüli megbeszélések adják az alapját egy olyan tervnek, amely maximálisan megfelel az igényeknek.
11893
Gyorsan
Csapatunkban közel 20-an dolgoznak és kiterjedt stratégiai partneri hálózattal rendelkezünk! Az alkalmazottak száma és szaktudása biztosítja, hogy megrendelés esetén a projekt megfelelő ütemben halad majd.
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk
We love Angular + Laravel

Különösen szeretünk olyan rendszerekkel dolgozni, mint az Angular és a Laravel.

Nemcsak a munkánkat könnyítik meg, hanem előnyöket is kínálnak a megrendelőnek, mert jelentősen hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez, valamint felhasználóbarát, hosszú távon fenntartható felületek kialakítására is alkalmasak.

https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2022/09/fejlesztes-1-scaled-600x400.jpg
AR/VR keretrendszerek
AR/VR keretrendszerek

Nagyon szeretjük a kiterjesztett valóságot, mert a látvány és az interakció minden esetben lenyűgöző. Tökéletes választás lehet oktatási, ismeretterjesztési célokra, kiadványokhoz, könyvekhez plusz információk megjelenítésére, termékek, szolgáltatások bővebb, látványosabb bemutatására, szórakoztatásra, promóciós célokra egyaránt.

A keretrendszerek előnye, hogy ezzel az ügyfél kezébe adjuk a tartalmak menedzselését, az újabb tartalmak feltöltéséhez és kezeléséhez nem lesz szüksége fejlesztők bevonására, hanem egy könnyen használható felületen keresztül maga tudja azokat megoldani.

Admin felületek

A webes admin felületek lehetőséget biztosítanak arra, hogy módosítási igények esetén ne kelljen minden esetben fejlesztőhöz fordulnod.

Olyan könnyen kezelhető és felhasználóbarát felületet készítünk, melyek segítségével egyszerűen tudod módosítani weblapod vagy mobilalkalmazásod tartalmát.

admin felületek
chatbot
Chatbot

A gyakran ismételt kérdések sok időt és energiát vesznek el az ügyfélszolgálat munkatársaitól. Számtalan kommunikációs folyamat standardizálható.

Ezt a problémát orvosolhatja a chatbot, amely nemcsak az ügyintézőkhöz érkezett telefonhívások és e-mailek számát csökkenti, hanem szórakoztató és modern is, sőt, az év minden napján, ünnepnapokon is elérhetővé teszi vállalkozásod!

Digitális munkalap

Még mindig papíron vezeted vállalatod munkaidő nyilvántartását? Fogalmad sincs, egyes folyamatokra mennyi idő ment el (akár feleslegesen) és miért és hol állnak meg a folyamatok?

Nem tudod, eszközeidnek mikor van szüksége karbantartásra, ezért egy váratlan meghibásodással értékes időtől és bevételtől esel el? Akkor itt az ideje a digitális átállásnak. Használj digitális munkalapokat, hogy munkafolyamataid, kollégáid munkavégzése, sőt a használt eszközök életcilkusa és karbantartási igényei tervezhetővé és nyomon követketővé váljanak!

Mobil alkalmazás fejlesztés - mobil appok - webfejlesztés
egyetemi portálok
Egyetemi portálok

Mi azt gondoljuk, minden szervezetnek fontos, hogy legyen egy jól átlátható, a legújabb felhasználói igényeknek megfelelő portálja. Nincs ez másképp ez egyetemek esetében sem, sőt! Ezeken az oldalakon rengeteg hallgató és felvételizni vágyó fordul meg, és nem mindegy, feléjük milyen benyomást közvetítesz.

Nem beszélve a háttérfelület fontosságáról, melyet az oktatók használak nap mint nap, így nem lehet elavult, lassú és nehezen kezelhető rendszer. Segítünk átláthatóbbá és könnyen kezelhetővé tenni intézményed webes megjelenését és rendszerét.

Állásportálok

Az elmúlt évek alatt több állásportált fejlesztettünk, így bátran állíthatjuk, tudjuk, mire van szükséged, ha új álláskereső platform kiépítésén gondolkodsz vagy a meglévőt szeretnéd frissé, modernné, könnyen kezelhetővé tenni.

Tisztában vagyunk vele, hogy a legfontosabb tényezők a biztonság és a gyorsaság, valamint az egyértelmű használat, a flow élmény. Keress minket és gondolkodjunk együtt a legjobb megoldáson.

Állásportálok
Digitális katalógus
Digitális tagjegyzék

Egyre több egyesületnél megfigyelhető a digitális átállásra való igény. Szerintünk ennek a legjobb módja egy olyan digitális tagjegyzék elkészítése, melyben minden tag saját profilt kap, ők pedig egymás között gyorsan és hatékonyan tudnak keresni.

Egy ilyen rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a tagok könnyen fel tudják venni egymással a kapcsolatot. Mindez elősegíti a modernizációt, a kapcsolatépítést, a kommunikációt és az eseményszervezést is.

Komplex webshopok

Egyedi igények alapján készítünk webáruházakat, melyek minden aktuális jogi szabályozásnak megfelelnek, az alapbeállításokon túl prémium bővítményeket, kalkulátorokat és SEO beállításokat is tartalmaznak. Sőt: szeretjük a kihívásokat!

A legjobbak azoknak a webáruházaknak a fejlesztésében vagyunk, ahol szükség van valami extrára a hagyományosan elérhető funkciókon túl: ERP/CRM vagy éppen számlázó összekötéssel, egyedi fejlesztésű űrlapokkal, belső használatú rendszerekkel.

Komplex webshopok
Logisztikai rendszerek
Logisztikai rendszerek

Mi tudjuk, mi kell ahhoz a háttérben, hogy a megrendelt termék el is jusson a vevőhöz. Ismerjük a nagykereskedelmi logisztikai rendszerek felépítését, egyénre szabott rendszereink a legújabb technológiákat alkalmazva támogatják a termékek összeválogatását, a túratervezést, a futárok és a csomagolás munkavégzésének támogatását akár webes akár mobil platformon, az igényeknek megfelelően.

Startup / MVP fejlesztés

Ha startup ötleted prototípus vagy már scale-up fázisban van, a projektedhez kapcsolódó szakmában te vagy a szakértő, de az IT-ben már kevéssé, keress minket!

A fejlesztés, tervezés, koncepció gyártás és üzemeltetés mellett mentori és üzletfejlesztési tanácsadói tapasztalatot is tudunk adni. Különösen szeretjük a hardver-szoftver összekapcsolást igénylő tervezési feladatokat, csapatunkat műszaki beállítottságú kollégák is segítik.

Startup / MVP fejlesztés

Referenciáink