Kik vagyunk?

2009-ben kezdődött a szerelmünk a vállalkozás iránt, addig egyszerűen csak imádtuk a munkánkat, a fejlesztést és a marketinget. A kettőt összeraktuk és ebből alkottunk valami újat: egy olyan céget, ahol nem csak a kódoláson van a hangsúly. Mivel a megrendelői oldalon is évekig dolgoztunk, pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége az ügyfélnek. Hogy mennyire nehéz olykor megérteni a fejlesztők kérdéseit, válaszait. Hogy mennyire nehéz jó, modern, izgalmas promóciós ötleteket kitalálni olyan technológiák használatával, amiket nem is ismerünk. Éppen ezért a CreatIT csapatában nem csak a vezetőség, a fejlesztőcsapat is folyamatos segítséget nyújt a tervezésben, az ötletelésben és a megfelelő megoldások kiválasztásában. Igyekszünk minden projektet úgy átadni, hogy abban megrendelőként ne találj hibát. Célunk, hogy ne szálljon el az app egy kattintás után. Ne essen szét a weblap, amint mobilodon próbálod megnézni. Ne utólag derüljön ki, hogy valami, amit kértél, megvalósítható ugyan, de emiatt csúszik a projekt hónapokat. 

Imádjuk a munkánkat, éjjel-nappal (szó szerint) dolgozunk, mert élvezzük. Használd ki lelkesedésünket és elhivatottságunkat 🙂

551
PROJEKT
247
ÜGYFÉL
83
MOBIL APP
17
PROGRAMOZÁSI NYELV

CREATIT ÉS AR

Mi a kiterjesztett valóságban élünk ... És Te?

A CreatIT legnagyobb erőssége a kiterjesztett valóság, 2009 óta foglalkozunk a technológiával és még nem untuk meg.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki szeretné meghökkenteni, meglepni vagy csak megnevettetni fogyasztóit, partnereit, célcsoportját. Ötleteljünk együtt!

Többet szeretnék tudni
Weboldalak, webáruházak, microsite-ok

Web

Weboldalak tervezése és kivitelezése az egyszerűtől a bonyolultig. Weblapok, promóciós microsite-ok, brand oldalak, webáruházak, portálok, webes kliens alkalmazások, backend fejlesztések, optimalizálás, web-mobil API-k fejlesztése. A sor hosszú, a lehetőségek végtelenek. Bátran hozzánk fordulhatsz akkor is, ha valami egyszerű és olcsó megoldásra vágysz, akkor pedig különösen, ha összetett és gyors, megbízható rendszerre van szükséged. Dolgozunk Joomla, Wordpress és egyedi fejlesztésű rendszerekben egyaránt, sőt, az évek során saját, stabil webes keretrendszert is fejlesztettünk az egyedi igények kielégítésére.

Android, iOS, AR alkalmazások

Mobil

Manapság mindenki azzal keres meg minket, hogy szüksége van egy mobil alkalmazásra. A weboldalak mellett a mobil platform egyre erőteljesebben van jelen online életünkben, ezért az utóbbi években mi is erre fókuszáltunk. Android és iOS fejlesztőink platformonként vagy multiplatformos, költségkímélő megoldással is dolgoznak, így az alkalmazások felépítését mindig az ügyféligényektől tesszük függővé. Saját fiókkal rendelkezünk Google Play-ben és App Store-ban is, így ha nincs önálló fiókod, a feltöltést megoldjuk mi. Veled vagyunk az UX, UI tervezéstől kedve a specifikáción át a több eszközön történő tesztelésig. 

Prototípusok, elektronika

Legújabb technológiák

Naprakész tudással rendelkezünk a legfrissebb technológiai újdonságok terén. Szeretjük elsőként kipróbálni az új eszközöket, amint napvilágot látnak, így portfóliónkat folyamatosan bővítjük. Nem csak kiterjesztett-, virtuális valóság fejlesztéseket végzünk, hanem leap motiont is rendszeresen használunk, valamint dolgoztunk már HoloLensel is. Szeretjük a kihívásokat, fordulj hozzánk bátran legvadabb ötleteddel is! Azon leszünk, hogy megvalósítsuk 😉

Egyedi fejlesztések, komplex rendszerek

Szoftver

Büszkén állítjuk, erősségünk a backend fejlesztés. Különösen, ha bonyolult adatbázisokat, rendszereket kell tervezni, sebességüket optimalizálni, a háttér-környezetet felhasználóbaráttá tenni. Szeretünk agyalni. Készítettünk már hotel-ellátás kezelő rendszert, állásbörze számára összetett, a kiállítók és látogatók igényeit kiszolgáló admin felületet, ingatlan-kezelő modult, online webes játékot, a kedvencünk pedig a Foci EB apropóján készült, több százezer látogatót kiszolgáló tippelős játék háttér felületének fejlesztése volt. Legyen bármilyen bonyolult szoftver ötleted, keress bátran, nem riadunk meg a feladattól.

Szakembereink