Flat design és betűtípus

Flat design

A falt designnak már leáldozott volna? Még egyáltalán nem! De a trendek már kevésbé erősek és sokkal vonzóbbak a felhasználók számára. Ha nem vagy benne biztos, hogy mi is az a flat design, ez a leírás segít eligazodni.

Top 10 tipp a falt design létrehozásához

Részletesen bemutatja, hogy mi is az a flat design, elmagyarázza honnan származik, mit és milyen sorrendben kell végre hajtanotok, hogy reszponzívvá és élénk flat designná tegyétek. Mindemellett találtok néhány flat ikont, sablont és flat design webes tervet is az oldalon.

A flat design történelméhez visszanyúlva, ez a poszt kritikusan elemzi a flat design felemelkedését és a trendeket, az előnyeit és hátrányait a design terén.

Betűtípus design

Technikai okokból a betűtípusok, amik alkalmazhatók a weboldalon, nem alkalmazhatók úgy, mint a grafikus designoknál. Néhány betűtípust kivéve, sok nem alkalmazható csak rögzítetten, képként.

68 legjobb ingyenes betűtípus

Rengeteg féle betűtípus van, ebben a cikkben összegyűjtésre került néhány gyöngyszeme annak a több ezer betűtípusnak, melyek ingyenesen elérhetők online. Nézzétek meg őket és használjátok bátran a következő designotokhoz vagy illusztrációtokhoz.

Nagyszerű betűtípusok és betűszedési szabályok designereknek

Ha azzal bajlódsz, hogy megtaláld azt a bizonyos betűtípust, amire szükséged van, ez a neked való útmutató! Ez egy nagyszerű gyűjteménye a betűtípusoknak, mely segít kialakítani a projekted megfelelő desingját. Jó szórakozást hozzá!

 

 

Forrás