Hogyan kreáljuk a valóságot? Mire jó a virtuális és a kiterjesztett valóság? Mi az a Screenwall techonlógia?

2018. 01.26-án Műhelytitkokat árulunk el az AR/VR fejlesztések boszorkánykonyhájából a szegedi CreatIT (www.creatit.hu) segítségével.
De nem csak a technológiákat mutatjuk be, hanem segítséget nyújtunk abban is, hogy a Te álmodból is valóság legyen! Startupperek, ötletgazdák, álmodók, leendő Steve Jobs-ok, figyelem!
startup-idea

A CreatIT szakmai napján előadásainkból és kerekasztal-beszélgetésünkből megtudhatod, hogyan kell az ötletből projektet, a projektből céget létrehozni. Konkrét tanácsokat kapsz tőlünk és vendégelőadóinktól arra vonatkozóan, hogy hogyan szerezz tőkét ötletedhez, hol találsz szakmai segítséget, tanácsadókat, mentorokat és hogyan kezdj neki a munkának, ha terméked/szolgáltatásod a nemzetközi piacra szánod.

Hogyan lehetsz önmagad főnöke és még annál is több? Személyes példák, hasznos tanácsok, konkrét ingyenes szakmai segítség…

Várunk mindezzel Téged 2018.01.26-án az Agóra Informatóriumában (6722 Szeged, Kálvária Sgt. 23) 09.00-12.00 között a CreatIT szakmai nyílt napján.
A helyszínen lehetőséged lesz személyesen is kérdezni a szakértőktől, aki segítenek szakmai kérdésekben és abban is, hogy hogyan valósítsd meg ötleteidet. Sőt, kipróbálhatod VR szemüvegeinket, greenscreen-es népszerű AR alkalmazásunkat és megnézheted az Informatórium Screenwall-ját élőben is.

 

Részletes program:

09.00-10.00
A virtuális és a kiterjesztett valóság, mint marketing eszköz, avagy hogyan keltsük fel a figyelmet hatékonyan?
Előadó: Dönczi Richárd, CreatIT marketing vezető

 

10.00-10.20
Nemzetközi lehetőségek karnyújtásnyira – az Enterprise Europe Network ingyenes szolgáltatásai kkv-knek a nemzetközi piacra lépéshez
Előadó: Körmöczi Eszter, Enterprise Europe Network Regionális vezető

 

10.20-10.40
„Adj mielőtt kapni szeretnél”  –  ingyenes szolgáltatás, képzés és nemzetközi piacra jutási lehetőség a startupok, ötletgazdák számára – az INPUT Program bemutatása.
Előadó: Kármánn Roland, INPUT területi koordinátor, Szeged

 

10.40-11.00
Technológiai bemutató, screenwall, VR szemüvegek, AR alkalmazás kipróbálása, Szünet

 

11.00-12.00
„Álomból valóság” – avagy ötletek és a „kegyetlen” realitás: Kerekasztal beszélgetés arról, hogy hogyan érdemes elindulni egy ötlettel és hogyan lesz egy elképzelésből cég, megélhetés, siker. Konkrét történetek, buktatók, kapaszkodók, tanácsok.

 

Résztvevők:

– Ződi-Sipos Mária, a CreatIT ügyvezetője, 2015 Példaképe
– Körmöczi Eszter, Enterprise Europe Network Regionális vezető
– Kármánn Roland, INPUT területi koordinátor

 

Várunk Téged is!

Mikor? 2018.01.26. 09.00-12.00

Hol? Szeged, Szent-Györgyi Albert Agóra – Informatórium (https://goo.gl/maps/2q7iDEzUQUS2)
logok