Gondolkodtunk, gondolkodtunk, mivel is köszönhetnénk meg ügyfeleinknek, partnereinknek az elmúlt egy évet. Egy újabb reklámbögre? Valami használhatatlan dísztárgy? A századik promóciós toll? Megint egy feledhető karácsonyi videó?

Majd az jutott eszünkbe, hogy mi lenne, ha idén Veletek, kedves Partnereink, Ügyfeleink, Barátaink valami igazán szép közös ajándékot adnánk azoknak, akiknek valóban szükségük van rá? Mi lenne, ha idén nem feleslegesen szórnánk a pénzt, hanem megajándékoznánk azokat, akiknek igazán fontos a Karácsony, az Ünnepek: a gyerekeket?

Arra kérünk Titeket, segítsetek nekünk és döntsük el 2017-ben együtt, hogy kinek vigyen a CreatIT Jézuskája 50.000 Ft adományt, hogy szebbé tegyük a gyerekek Karácsonyát!

Íme azok az alapítványok, szervezetek, akikre mi gondoltunk, de nem tudtunk közülük dönteni:

 

1. Országos Egyesület A Mosolyért Közhasznú Egyesület
A Koraszülött Mentőszervezet részére ezúttal lélegeztető géphez szeretnénk vásárolni elengedhetetlen eszközöket, illetve lélegeztető ballonokat is szeretnénk átadni részükre. Az eszközök összértéke: Br. 1.000.000. Ft.

2. Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
Mi elsősorban állami gondoskodásban élő, családból kiemelt gyerekekkel foglalkozunk. Őket segítjük a társadalomba való beilleszkedésben.

3.  Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány
A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány idén már 25 éve szolgálja az újszülött, koraszülött mentést. Eddig közel 20.000 életet mentettünk. A Szolgálat feladata, hogy a kis betegeket minél hamarabb az őket ellátó regionális központok intenzív osztályára szállítsa, ahol a különböző betegségek azonnali ellátásához szükséges feltételek biztosítottak.

4. „Reménysugár” a Dél-alföldi Hematológiai és Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítvány
Az Alapítvány azzal a céllal alakult meg 1996-ban, hogy a Dél-Magyarországon kezelt leukémiás és daganatos gyermekeket segítse. Az egyik szülő az alapító: Lukács János, aki gyermeke betegsége kapcsán tapasztalta az ezzel járó rettegést, kiszolgáltatottságot, a nem megfelelő körülményeket.

5. Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány 
Feladatuk a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, mozgássérült, értelmi fogyatékos, valamint egészséges, de hátrányos helyzetű gyermekek és felnőttek integrálása a társadalomba; szociális helyzetük, szomatikus, pszichés állapotuk javítása, illetve rehabilitációja.

Segíts, hogy segíthessünk! Döntsük el együtt, kihez látogasson el idén a CreatIT Jézuskája!

[poll id=”3″]

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk nektek!