creatIT

Megújultunk! Bizony. Hello, régi CreatIT, üdv, új CreatIT!

CreatIT weboldal 2012-2016

Miért?

Mert sokat fejlődtünk és ezt szeretnénk megmutatni. Mert a világ is fejlődik. Mert tele voltunk már új álmokkal, célokkal, küldetéssel, képekkel, teendőkkel. És úgy éreztük, váltanunk kell, lépnünk kell egy nagyot előre. Meg kell mutatnunk a világnak, kik is vagyunk. Foglalkoznunk kell a „külsővel” is, nem csak dolgozni-dolgozni-dolgozni és csiszolgatni belső értékeinket.

YouTube2016

@hogy képzeled! – valljuk.

@hogy képzeled, mi úgy gondoljuk tovább, úgy valósítjuk meg ötleteidet, elképzeléseidet. Igen, kell egy ötlet, mielőtt hozzánk fordulsz. De a megvalósítást már ránk bízhatod.

@hogy képzeled, úgy dolgozunk, mi fejlesztők és kreatívok: csapongva, mégis rendszerben, állandóan a megoldásokon törve a fejünket. És még ennél is többnek valljuk magunkat: ismerjük a „másik oldalt”, voltunk mi is megrendelők, így biztos lehetsz benne, hogy velünk nem csak egy fejlesztőcsapatot választasz, hanem egy csapatot, aki együtt gondolkodik veled.

Légy részese nyári felfrissülésünknek, ragadjon át rád is vidámságunk!

Ezennel ünnepélyesen kijelentjük, hogy az szeptember 30-ig megújult weblapunkon keresztül beérkező megrendelésekhez egyedi virtuális névjegykártyát adunk ajándékba! Meglévő névjegykártyádhoz egy kiválasztott AR (kép, videó, szöveg) tartalmat rendelünk, mely megjelenik majd a CreatIT 2016-ban elkészülő Virtuális Névjegykártya alkalmazásában.

Hogy képzeljük? Hát így 🙂