Több év munkatapasztalattal (legalább middle level) rendelkező PHP fejlesztő munkatársat keresünk közel full stack (http://www.laurencegellert.com/2012/08/what-is-a-full-stack-developer/ ) programozói pozícióba. Az irodai munkavégzést preferáljuk, de részben távmunka is megoldható.

Ajánlatunk:
– Hosszú távú munkalehetőség,
– Rugalmas munkaidő,
– Főállású munkalehetőség,
– Nyugodt légkör,
– Lehetőség más technológiák, nyelvek megismerésére (C++, mobilfejlesztés, Augmented Reality).

Elvárás:
– PHP, MySQL, Javascript tudás – minimum egyféle ismertebb JS keretrendszer/könyvtár ismerete (jQuery,angular, backbone) és legalább egy PHP keretrendszer ismerete (pl.:Symphony, stb …)
– HTML (valid)
– CSS, valamilyen keretrendszer ismerete (pl. bootstrap)
– Git
– Photoshop, Sitebuild ismeret
– Valamilyen CMS ismerete (Joomla, WordPress, stb…)
– Csapatmunka
– Proaktivitás
– Önállóság
– Saját működő referencia-munkák

Nem általános feladat az összes fent említett technológia magas szintű alkalmazása (pl.: Photoshop, szerver karbantartás, stb.), viszont elvárjuk, hogy a jelölt ha szükséges, tudja ezeket használni.

Előny, de nem elvárás:
– iPhone, Android fejlesztési tapasztalat
– Sass vagy LESS
– Sphinx keresőmotor ismerete
– REST API
– beszédképes angol nyelvtudás
– szemantikus HTML

Amit nyújtunk:
– motiváló fizetés
– hangulatos, jól felszerelt iroda, jó csapat
– családbarát munkahely, rugalmas időbeosztás, közös megegyezés szerint akár heti 1-2 nap otthoni munkavégzés is megoldható
– kötetlen munkaidő (reggel 8 és 18 között)

Szükséges dokumentumok: A jelentkezéshez kérjük, csatold magyar nyelvű önéletrajzod bérigény megjelölésével és működő referenciákkal.

Szükséges nyelvek: magyar és angol (az írott szöveg megértése)

Rólunk: A CreatIT Solutions Kft. fő profilja a kiterjesztett valóság fejlesztések piaca. Cégünk emellett a webes alkalmazásokon át a mobil alkalmazásokon és VR technológián keresztül az egyedi szoftverek fejlesztéséig számos informatikai témában jártas. Kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb technológiák megismerésére és felhasználására is. www.creatit.hu

Jelentkezés: