A tavalyi évben sok tekintetben változott az életünk, és ez alól az üzleti környezet sem kivétel: online térbe költöztek a találkozók, a konferenciák, a kiállítások. A CSMKIK Női Klub előadássorozatának vendége volt Sipos Mária ügyvezetőnk, aki részletesen körbejárta a témát.

A Covid megmutatta, hogy az online hirdetés most nem elég. Mindenki versenybe szállt, mindenki hirdet, aki értékesíteni akar. Most olyan módszerrel kell kiemelkedni a tömegből, ami az újdonság erejével hat. Nehéz érvényesülni a virtuális zajban. Néhány megoldást mutatunk be a valós idejű termékbemutatásra, értékesítésre olyan eszközökkel, melyek garantáltan maradandó élményt adnak ügyfeleknek.

Értékesítés a kiterjesztett valóság segítségével!

A kiterjesztett valóság a körülöttünk lévő valóságba helyez el virtuális elemeket okoseszköz segítségével.

Nagy előnye, hogy már szinte bármi lehet marker: könyv/prospektus adott oldala vagy akár a termék csomagolása és nem kell elrugaszkodjon a már meglévő platformoktól, nem feltétlenül szükséges a technológiához mobil alkalmazás: a tartalom megjeleníthető WebAR vagy Facebook segítségével is.

Amellett, hogy látványos megoldás, a technológia fejlődésének hála, páratlan prezentációs eszköz is. A termékek minden részlete visszaadható a tökéletesen méretpontos 3D-s modelleknek köszönhetően. Nincs szükség többé a hatalmas gépek és berendezések szállítására, hiszen a kiterjesztett valóség segítségével bárhol bemutathatók a gépek, azok mechanikája, működése. A modellek mellett videók, animációk is bemutathatók a kiterjesztett valósággal, így partnereid, potenciális ügyfeleid számára bármikor, bárhol elérhetővé teheted az információkat.

Felhasználási terület

A kiterjesztett és virtuális valóság felhasználási területe rendkívül széleskörű. Az építőipartól kezdve az oktatáson át szépségiparig bárhol hasznosítható. Az alábbi videóban röviden összefoglaltuk, mely területeken mik a leggyakoribb felhasználásuk:

 

Amennyiben Te is kiugrási lehetőséget keresel, szeretnél kitűnni a reklámzajból, fordulj hozzánk bizalommal és segítünk áthidalni a Covid okozta nehézségeket!