Keresünk csapatunkba olyan tapasztalt webfejlesztőt, aki képes az önálló munkavégzésre, kritikai és szépérzéke kiváló, szereti, ha minden pixelpontos és nem lepődik meg azon, ha a weblapot alapértelmezetten reszponzív módon kell elkészíteni 🙂

Néhány kulcsszó, amiről jó, ha nem itt olvasol először: javascript, html5, css, git, cms, photoshop, sass, rest api

KICSIT RÓLUNK

2009 óta foglalkozunk webfejlesztéssel, mobilfejlesztéssel és augmented, valamint virtual reality alkalmazások fejlesztésével. Itt olvashatsz bővebben hitvallásunkról, értékeinkről.

Nálunk találkozhatsz a legújabb technológiákkal a VR-től kezdve a kiterjesztett valóság alkalmazásokig, így ha később szeretnél továbblépni a web világából, lesz rá lehetőséged. Egy fiatalos, vidám csapat tagja lehetsz. Cégünk emellett büszke arra, hogy rugalmas munkalehetőséget kínál a csapat tagjainak, így munkarended könnyen igazítható diákként az órarendhez vagy akár családosként a fontos magánügyekhez.
Ha felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésed, eddigi tanulmányaid és szakmai tevékenységed kifejtésével, hiszen mi is kíváncsiak vagyunk arra, ki is vagy te ?

A munkavégzés helye Szeged.

AMI FONTOS

A sablonok helyett kérlek, küldj referencia munkákat, kódokat, melyekre büszke vagy, hiszen ez alapján tudjuk igazán megállapítani tudásszinted. Referencia munka nélkül küldött jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. Bérigényed vagy órabéred kérjük, tüntesd fel a jelentkezés során. Köszönjük!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!