állásajánlat webfejlesztő

Önállóan dolgozni tudó webes kollégát keresünk akár távmunkában is!

Növekvő csapatunkba keresünk egy olyan főállású vagy akár külsős vállalkozó webfejlesztőt, aki képes kisebb projekteket önállóan elvégezni, a rá bízott feladatokat a betanítás után napi több órás segítségnyújtás nélkül egyedül megoldani, a feladatokat reálisan tervezni és ütemezni. Ami nálunk fontos, az az érdeklődés, az informatika iránti megszállottság és a képesség arra, hogy önállóan utánajárj annak, amin dolgozol/ami érdekel, hogy legyen belső motivációd az igényes munkára, de ne félj segítséget kérni ha elakadtál. A feladatok egy része önállóan is elvégezhető, de sok esetben csapatmunkára is szükség van.

MIHEZ KELL MINDENKÉPPEN ÉRTENED, HA SZERETNÉL HOZZÁNK CSATLAKOZNI?

Friss PHP, MySQL, Javascript tudás elengedhetetlen, emellett minimum egyféle ismertebb JS keretrendszer/könyvtár ismerete és legalább egy PHP keretrendszer ismerete elvárt. Fontosnak tartjuk az igényes munkát. A munkád során napi kapcsolatban leszel a Git-el és valamilyen CMS-el (Joomla, WordPress vagy saját, belső fejlesztésű CMS), így előny, ha ezek használatában már van tapasztalatod. Amire még szükség lesz a munkád során, de nem gond, ha nincs nagy tapasztalatod benne: Photoshop, sitebuild ismeretek, Sass vagy LESS, REST API.
Emellett az angol nyelvtudás is fontos, a projektek többsége külföldi ügyfeleknek készül!
Ha érdekel, a webfejlesztés mellett nálunk lehetőséged van más technológiák megismerésére, Android, iOS vagy akár Unity fejlesztési vonalon is.

KICSIT RÓLUNK, MIVEL IS FOGLALKOZUNK

A szegedi CreatIT Solutions Kft. 2009 óta foglalkozik webfejlesztéssel, mobilfejlesztéssel és augmented reality alkalmazások fejlesztésével.
A munkavégzés helye Szeged, de távmunka is megoldható.

MIT KÍNÁLUNK?

Azt, hogy folyamatosan fejlődünk, nálunk találkozhatsz a legújabb technológiákkal a VR-től kezdve a kiterjesztett valóság alkalmazásokig. Azt, hogy egy fiatalos, vidám csapat tagja lehetsz. Cégünk emellett büszke arra, hogy rugalmas munkalehetőséget kínál a csapat tagjainak, így munkarended könnyen igazítható diákként az órarendhez vagy akár családosként a fontos magánügyekhez. Weboldalunkon megnézheted, mivel is foglalkozunk pontosan, kiknek dolgoztunk, mit is csinálunk.
Ha felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésed, eddigi tanulmányaid és szakmai tevékenységed kifejtésével, hiszen mi is kíváncsiak vagyunk arra, ki is vagy te 🙂

AMI FONTOS

A sablonok helyett kérlek, küldj referencia munkákat, kódokat, melyekre büszke vagy, hiszen ez alapján tudjuk igazán megállapítani tudásszinted. Referencia munka nélkül küldött jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. Bérigényed vagy órabéred kérjük, tüntesd fel a jelentkezés során. Olvasd el alaposan az elvárásokat is és akkor jelentkezz, ha úgy érzed, megfelelsz a kiírásnak. Köszönjük!

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!