Közelednek az ünnepek és a tavalyi évi nagy sikert aratott kezdeményezésünkhöz hasonlóan idén is Veletek közösen szeretnénk megajándékozni azokat, akiknek igazán szükségük van rá. Ebben az évben is kiválasztottunk öt olyan alapítványt, akik azon fáradoznak, hogy szebbé tegyék a karácsonyt olyan gyermekek számára, akiknek valamilyen oknál fogva nélkülözniük kell.

Kérünk Benneteket, szavazzatok, hogy kihez látogasson el az idei évben a CreatIT Jézuskája. Döntsük el közösen, kihez kerüljön az 50.000 Ft-os adományunk!

Az alábbi alapítványokra szavazhattok:

1. Csillagfény Alapítvány

Alapvető alapítványi céluk a rászoruló gyermekek segítése. Élelmiszerek, ruhák, játékok, családjaik részére műszaki cikkek biztosítása. Minden, amire egy gyermekes háztartásban szükség lehet.

2. Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány

Az alapítvány elsősorban állami gondoskodásban élő, családból kiemelt gyerekekkel foglalkozik. Őket segítik a társadalomba való beilleszkedésben.

3. Együttműködéssel a Gyermekekért Alapítvány

Az alapítvány célkitűzése a „Minden gyermek játszhasson” gondolat köré rendeződik. Ennek megvalósítása érdekében rendszeres, tematikus gyermek-, és családi rendezvénnyel jelentkeznek, amelyen szórakoztató színházi előadásokkal, táncos produkciókkal, fejlesztő tornával, kézműves műhellyel is várják a gyermekeket és szüleiket. Felállítanak egy nagy játékgyűjtő dobozt, melyben a rendezvényeken összegyűjtött jó állapotú játékokat, – már létrejött megállapodások keretében – helyi bölcsődékhez, óvodákhoz, és a Védőnői szolgálathoz juttatják el.

4.Tudor Alapítvány

A Tudor Alapítvány azokat a gyerekeket támogatja, akiknek nem adatik meg a megfelelő családi háttér, a figyelem, a szeretet, saját könyvek, játékok, külön szoba vagy akár egy tanulósarok, akiknek sokszor még ételből, ruhából is kevés jut. A Tudor Alapítvány célja, hogy a gyerekek jó eredménnyel végezhessék el az általános iskolát, és bejuthassanak a vágyott középiskolába, hogy megfogalmazzák céljaikat és megvalósítsák azokat.

5. Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány

Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítványt az éhező gyerekek segítésére hozták létre, melynek célja, hogy egyre több nehéz helyzetbe került családon segítsenek. A küldetésük egy olyan étterem üzemeltetése , amelynek bevételéből minden nap ingyen ehetnek a rászoruló gyerekek. Így Kapocs lehet az éhezők, és azok között akik segítenének nekik.

Segíts, hogy segíthessünk! Döntsük el együtt, kihez látogasson el idén a CreatIT Jézuskája!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk Nektek!

[poll id=”4″]

A szavazás 2018. december 23-án éjfélkor zárul.