Webfejlesztés

Instant Shift

Vezető inspirációk és dizájnhoz kapcsolódó közösség a webdesignerek számára és a fejlesztők napi forrása és fejlesztéshez kapcsolódó szükségletek. Többféle témában nyújt tartalmat, az alap HTML-től a hálózatbiztonságig.

CSS-trükkök

Chris Colyer által indított CSS trükkök tökéletes a teljesen kezdők számra. Ha megtanultad, hogyan működnek a doboz modellek és hogyan úsztasd ezeket a dobozokat, ideje, hogy komolyan belemenj a CSS-be.

Mockplus

A mobil, webes és asztali prototípusok gyors prototípuskészítő eszközeként a Mockplus számos, a tervezéssel és fejlesztéssel kapcsolatos oktatóanyagot is biztosít. Kapsz ismereteket a front-end fejlesztésről, a weboldal építéséről, az iOS fejlesztésről, valamint a felhasználói felület fejlesztéséről stb. Akár fel is iratkozhatsz, hogy naprakész lehess a frissítésekben.

Six Revisions

2008-ban Jacob Gube hozta létre. Ez az oldal tartalmazza a teljes munkafolyamatot egy weboldal és egy alkalmazás felépítéséhez. Újabb tutorialokat, híreket és vezérfonalakat oszt meg hetente és jó választás felhasználói felület designereknek és szabadúszóknak is, hogy kövessék.

Smashing Magazine

Ez az oldal designereknek és fejlesztőknek készült, és ellát benneteket egy post és tutorialsorozattal, a kódok felfedezésétől, mobilapplikáció fejlesztésen át a grafikai designig. Természetesen sok webes témát, CSS és sok más forrást is nyújt az oldal.

 

 

Forrás