A szervezeti innováció elősegítését célzó FLOURISH pályázatunk egyik legnagyobb előnye, hogy KKV-k részére nyújt lehetőséget egy többnapos, ingyenes szervezeti innovációs coach képzés elvégzésére. A FLOURISH szervezeti innovációs coach képzés egy olyan innovatív tanulási lehetőség, mely az Európai Unióban működő KKV-k innovációs igényeinek megfelel. A három napos tréning sorozaton a résztvevő vállalatok elsajátították, hogyan fejlesszék szervezet innovációs folyamataikat a munkavállalók bevonásával, időmenedzsmenttel, mátrix szervezetek kialakításával, mindezt egy kreatív gyakorlat-orientált módszertan segítségével.

A képzés résztvevői megtanulták, hogyan kell a szervezeti innováció folyamatát elősegíteni; kezdve az egyéni ötletelés szintjétől, az együttműködésen alapuló projektek megvalósításáig, továbbá olyan kompetenciákat sajátítottak el, melyekkel elősegíthetik vállalaton belül a modernebb, dinamikusabb szakmai környezet kialakítását, jó gyakorlatokat és új módszereket integrálva a napi tevékenységükbe.

A 2020. szeptemberéig futó FLOURISH pályázatot 2019. decemberében Kiválósági Díjjal tüntették ki, a partnerek jelenleg a képzéshez kapcsolódó videó anyagokon dolgoznak, melyek hamarosan elérhetővé válnak a projekt honlapján. Bővebb információ a projektről: http://flourishproject.eu/ illetve a  email címen kaphatnak az érdeklődők.

A képzést sikeresen teljesítette ügyvezetőnk, Ződi-Sipos Mária, ezúton is gratulálunk neki! 🙂

 

 

 

 

 

Forrás: csmkik.hu