A válasz: tökéletesen. A vadászat tradícióját nem kell senkinek bemutatni. Része az életnek már időtlen idők óta. Az viszont, hogy mindezt hogyan tegyük különlegessé egy kiállításon, ahol a világ minden tájáról képviseltetik magukat cégek, vadászati társaságok és erdőgazdálkodási vállalatok, már komolyabb feladat.

Büszkék vagyunk rá, hogy a 2021-es Vadászati Világkiállításon a CreatIT Solutions Kft. innovatív ötlete is megjelenhetett.

Számos cég volt jelen a világ minden tájáról a legkülönfélébb megoldásokkal, így adott volt egy hatalmas kihívás: kitűnni a tömegből a legmodernebb megoldásokkal úgy, hogy közben kihangsúlyozzuk a tradíciók fontosságát. Cégünk a Zrt. számára készített virtuális valóság filmjeiben az erdőgazdálkodás és a vadászat témájában tekinthettek meg a látogatók egy napot egy magaslesen, illetve az erdőben barangolhattak egy drónfelvétel megtekintésével. Fontosnak tartottuk, hogy a kiállítás minden témáját így ne csak a vadászatot, hanem a természeti kincseket és értékeket is kihangsúlyozzuk. A virtuális valóság felvételekben épp ezért nem a vadászat kapta a legnagyobb figyelmet. A felvételekben a csodás magyar tájak sokszínűségét mutattuk be, a természet gazdagságát. Így a látogatók, akik külföldről érkeztek, betekintést nyerhettek a magyar vidékek gazdag élővilágába.

Emellett a stand oldalában kihelyezett TV-n történelmi betekintést nyerhettek a látogatók az erdőgazdálkodás múltjába és jelenébe egy különleges videóban, melyben a régi képeket rétegenként külön szedve és animálva a fotók életre keltek. Úgy gondoljuk és a visszajelzések is azt igazolják, hogy ebben a formában igazán jól ötvözhető a régi korok emléke és a modern technológiák lehetősége. A képek megjelenítése izgalmasabb egy egyszerű daivetítésnél, míg a képek és azok mondanivalója ahelyett, hogy elveszne az újszerű megjelenítésben, inkább még hangsúlyosabbá válik.

Az alábbi videóban egy rövid összefoglalót tekintettek meg az eseményről.