3+1 lépés a startupod beindításához címmel olyan rendezvénysorozatot indít az Input program, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad az ötletgazdák számára ahhoz, hogy elinduljanak a sikeres startupokká válás útján.
logos_input
Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget nyújtanak a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod az üzletfejlesztési csapatuk, illetve akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorunk személyes tanácsadásával segítik a fejlődésed.

 

KINEK SZÓL?

Korosztály nélkül minden, az IKT szektorban innovatív lehetőséget magában hordozó induló, vagy már a kezdeti lépéseket megtévő ötletgazdáknak és vállalkozásoknak. De akkor is jelentkezhetsz, ha még nincs saját ötleted, de szívesen belefognál valami újba, ha szeretnél többet megtudni a startupok világáról, ha szeretnéd tudni, hogyan kell elkezdeni egy új üzletet!

 

Regisztráció a www.inputprogram.com oldalán!

 

Jegyeket rendelni az alábbi linken tudtok: https://3plusz1-szeged.ticketninja.io/