Virtuális valóság az ingatlanpiacon

Keltsd életre ingatlanhirdetéseidet magával ragadó élményekkel, melyek több, mint egyszerű virtuális bemutatók. Egy egyszerű fotó is nyújthat 3D élményt, nyomdakész fényképeket, tervrajzot, virtuális valóságot és megannyi mást.

 Olyan virtuális megoldást nyújtunk, mely segítségével körbejárható és bármilyen szögből bemutatható a hirdetett ingatlan.

Több, mint 360°

Egy virtuális séta sokkal több, mint egy körpanoráma. Megoldásaink segítségével az ügyfél ténylegesen körbe is sétálhat a hirdetett ingatlanban, mintha valóban ott lenne.

Az egyszerű fotókból vagy 360°-os panorámákból hiányzik az a valóságérzet, melyre az ügyfelek vágynak. Egy virtuális valóságban azonban olyan valósághű élményben lesz részük, mely nem csak egyszerűen ismertet, de érzelmileg is összeköt vevőt és otthont. Egy vásárló számára fontos az átélhetőség, az érzelmi benyomás. Egy virtuális bemutató pedig ebben segít, hiszen átélhetővé teszi a hirdetést, akárcsak ha a valóságban is ott lenne.
Virtuális valóság az ingatlanpiacon

Hogyan működik?

Ismered a Google Street View szolgáltatását? Megoldásunk hasonlóan működik, viszont három nagy különbség van:

  • Mindenki számára elérhető
  • Sokkal olcsóbb
  • Te magad is egyszerűen csinálhatsz saját virtuális bemutatót

Egyszeri bérleti díjért adunk olyan speciális érzékelőt, mellyel három dimenziós kép készíthető az ingatlanokról. Egy hagyományos kamera helyett így csak ezt kell használni, az ingatlanfelvételi folyamat lényegében nem változik. Ezeket a 3D képeket szervereinkre feltöltve elindul az automatizált elkészítési folyamat. A kamera és a program képes érzékelni, hogy a dolgok hogy helyezkednek el térben, így egy valódi 3D-s modell készül az ingatlanról.

A bemutatók felhőben tárolódnak, és a feltöltést követően akár pár órán belül elérhetőek. Az elkészítést követően egy link segítségével azonnal megosztható, sőt, honlapba beágyazható. Mivel a bemutató nem az oldaladon tárolódik, tárhelyet sem foglal. Ilyen egyszerű ?

Milyen előnyökkel jár?

  • Gyors elkészítés – akár 1-2 órán belül
  • Költséghatékony, bárki által elkészíthető
  • Egyszerűen megosztható és beágyazható, telepítés nélkül
  • Valósághű környezet
  • Magávalragadó vásárlói élmény
  • Hotspotok –  lényeges pontok kiemelése a bemutatón belül
  • VR-kompatibilis

Ha Te is szeretnél ilyen egyedi és innovatív megoldásokat alkalmazni ingatlanhirdetéseidben, keress minket bátran, ötleteljünk együtt, hogy megjelenésed elérje célját. Hozhatsz konkrét ötletet is, de mi is szívesen adunk tanácsot, tartunk veled brainstroiming-ot, hogy megtaláljuk a legjobb ár-érték arányú megoldást.

CreatIT – @hogy elképzeled!

Keress minket, kérj ötleteket vagy akár ajánlatot!