Értékesítés támogatás

Tudtad-e, hogy termékeid megjeleníthetőek 3D-ben, így a vásárlók akár otthonukban is megnézhetik, kipróbálhatják álmaik bútorát, ablakát vagy akár járműveit, mielőtt vásárolnának?

11877
AR
Mindenkinek, aki szeretné meghökkenteni, meglepni vagy csak megnevettetni fogyasztóit, partnereit, célcsoportját. 2009 óta foglalkozunk a technológiával és még nem untuk meg.
11889
VR
Az új VR headsetek már képesek olyan vizuális élményt nyújtani, amivel akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is lehetséges érzelmek generálása.
https://www.creatit.hu/wp-content/uploads/2023/06/buying-furniture-with-augmented-reality-app-concept-woman-sets-up-lamp-her-living-room-with-smart-phone-1-scaled-600x400.jpg
Kiterjesztett valóság alkalmazások

Csupán egy okostelefon vagy tablet szükséges ahhoz, hogy a vásárlók a térben elhelyezhessék az adott terméket. Megnézhetik, a bútor elfér a szobában, vagy kiválaszthatják, melyik szín illik legjobban a többi berendezéshez. Az AR élmény megvalósításához új alkalmazást is fejleszthetünk, de akár már meglévő weblapba is ágyazhatóak ilyen jellegű tartalmak.

Digitális katalógus

Digitálisan nemcsak az információk mennyisége határtalan, de a katalógus interaktívvá is válhat, videókkal, kiterjesztett valóság tartalmakkal színesedhet, a tartalmakat pedig folyamatosanfrissíthetjük. Sőt! A digitális katalógus támogatja a vásárlás ösztönzést is, hiszen egy kattintással eljuttathatod érdeklődőidet webshopodba,így vásárlóvá válhatnak. Mi is lehet jobb promóciós eszköz, mint egy mérhető, monitorozható és személyre szabható online katalógus?

Nissan
Augmented reality otthon
Virtuális valóság alkalmazások

Az új VR headsetek már képesek olyan vizuális élményt nyújtani, amivel akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is lehetséges érzelmek generálása. A virtuális valóság által lehetővé válik, hogy a használója egy teljesen új térben találja magát: megnézheti, hogy fog kinézni a lakása az átalakítás után, vagy életnagyságban láthatja a látványterveket.

Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk

Referenciáink