Rethinking your digital marketing

A hagyományos marketing módszerek napjainkaban már nem elegendőek. Ahhoz, hogy vállalkozásod versenyképes tudjon maradni, muszáj lenyűgöznod a célközönséged. Ehhez válaszd a "Rethinking your digital marketing" szolgáltatásunkat!

11877
AR
Mindenkinek, aki szeretné meghökkenteni, meglepni vagy csak megnevettetni fogyasztóit, partnereit, célcsoportját. 2009 óta foglalkozunk a technológiával és még nem untuk meg.
11889
VR
Az új VR headsetek már képesek olyan vizuális élményt nyújtani, amivel akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is lehetséges érzelmek generálása, a játékélmény fokozása vagy akár terápiák kiegészítése is lehet.
11883
App
A weboldalak mellett a mobil platform egyre erőteljesebben van jelen online életünkben. Android és iOS fejlesztőink platformonként vagy multiplatformos, költségkímélő megoldással is dolgoznak, így az alkalmazások felépítését mindig az ügyféligényektől tesszük függővé.
Szeretnél többet megtudni rólunk?
Rólunk
Promóciós mobil alkalmazások

Ha mobilalkalmazásról van szó, nem létezik számunkra lehetetlen, legyen szó akár iOS vagy Android rendszerekről. Az egyszerű játékoktól kezdve az összetett alkalmazásokig sok mindennel volt már dolgunk.

Szeretjük a kihívásokat, várjuk ötleted, amit közösen megvalósíthatunk! Dolgozunk natív és cross-platform környezetben és a legújabb keretrendszerekkel (pl.: Flutter) is.

promocios mobil alkalmazások
AR fejlesztés - kiterjesztett valóság fejlesztés - VR fejlesztés, virtuális valóság fejlesztés - virtual reality fejlesztés
Kiterjesztett valóság alkalmazások

2009 óta foglalkozunk a kiterjesztett valóság technológiával, és még nem untuk meg! Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné meghökkenteni, meglepni vagy csak megnevettetni fogyasztóit, partnereit, célcsoportját.

Hogy mi is az a kiterjesztett valóság, nem szokásunk elmagyarázni, elég, ha mutatunk néhány igazán ütős videót és azonnal azt érzed majd, hogy ez kell neked! Segítünk az ötleteléstől kezdve a megfelelő eszköz és platform kiválasztásán át a koncepció kidolgozásáig és házon belül elérhető nagy készülékparkunknak köszönhetően a teljeskörű tesztelésig.

Virtuális valóság alkalmazások

Az utóbbi években egyre ígéretesebb VR headsetek kerülnek a piacra. Célunk ezen eszközök kiszolgálása megfelelő, minőségi tartalommal.

Az új VR headsetekmár képesek olyan vizuális élményt nyújtani, amivel akár egy egyszerű mobiltelefon segítségével is lehetséges érzelmek generálása, játékélmény fokozása.
Mire használhatóak az általunk fejlesztett VR alkalmazások? Szórakoztatás, szórakozás, ismeretterjesztés, oktatás, terápia stb. A lehetőségek tárháza nemhogy végtelen, de még igencsak kiaknázatlan. Segítünk, hogy inspirálódj és megtaláld a saját igényeidnek megfelelő VR megoldást.

virtuális valóság alkalmazások
mini játékok
Promóciós mini játékok

A modern marketing egyre népszerűbb eszköze a játék, hiszen így sokkal könnyebb a figyelemfelkeltés és az ismeretek átadása.

Legyen szó egyszerű kvízjátékról, vagy bonyolultabb kiterjesztett vagy virtuális valóság játékokról, mi segítünk a megvalósításban.

Digitális katalógusok

A nyomtatott anyagok limitált helyet adnak az információk megjelenítésére. Digitálisan azonban nemcsak az információk mennyisége határtalan, de a katalógus interaktívvá válhat, videókkal, kiterjesztett valóság tartalmakkal színesedhet, a tartalmakat pedig folyamatosan frissíthetjük.

Sőt! A digitális katalógus támogatja a vásárlás ösztönzést is, hiszen egy kattintással eljuttathatod érdeklődőidet webshopodba, így vásárlóvá válhatnak. Mi is lehet jobb promóciós eszköz, mint egy mérhető, monitorozható és személyre szabható online katalógus?

digitális katalógus
oktatást támogató alkalmazások
Oktatás támogató alkalmazások

Örömmel látjuk, hogy egyre több digitális eszközt vetnek be az oktatásban. Mi úgy gondoljuk, a modern technológiával sokkal könnyebb lehet az új ismeretek átadása, a tanulás élménnyé válhat, a fiatal generáció pedig nyitott az újdonságokra.

Legyen szó mobil alkalmazásról, webes ismeretátadó portálról vagy egy izgalmas könyv mellé társított 3D animációról, biztos, hogy a fiatalokat meg tudod szólítani vele. Gondolkodjunk együtt!

 

AR könyvek és kiadványok

A kiterjesztett valóság technológiájának köszönhetően okoseszköz segítségével bármilyen digitális tartalom megjeleníthető a papírlapokon, legyen szó videóról, 3D-s modellekről vagy animációkról.

Mindez kivételes befogadói élményt kínál, innovatív és szórakoztató formában nyújt plusz tartalmakat. Szerintünk a marketing szempontjából az egyik legnagyobb előnye az, hogy az AR vonzó a fiatalok számára, így egy újabb korcsoport vonható be az érdeklődők közé.

 

könyvtár
múzeum
Interaktív megoldások múzeumokba

Mindegyik múzeum témájában rengeteg történet és hasznos ismeret rejlik - mi segítünk, hogy ezekből a lehető legtöbbet megismerjék a látogatók!

A technológiai újítások és a modern köntös érdekes tartalmat és interaktív élményt nyújt a látogatóknak, az infomációk átadásával pedig még inkább kialakulhat a kötődés. A modern technológiával hatékonyan elérhető és bevonható lesz a fiatalabb generáció is.

 

Interaktív megoldások állatkertekbe

Interaktív megoldásokat kínálunk állatkertek, vadasparkok, állatparkok számára. Az általunk kínált izgalmas megoldások figyelemfelkeltők és szórakoztatók valamint ismeretterjesztő tartamakkal is bírhatnak, így plusz élményt adva a látogatók számára.

Az élmény a legtöbb esetben megosztható, ennek köszönhetően egy digitális élményelem azonnal marketing eszközzé is válhat.

 

állatkerteknek
Értékesítés-támogató alkalmazások
Értékesítés-támogató alkalmazások

Tudtad-e, hogy termékeid megjeleníthetőek 3D-ben, így a vásárlók akár otthonukban is megnézhetik, kipróbálhatják álmaik bútorát, ablakát vagy akár járműveit, mielőtt vásárolnának?

Mikor érdemes egy webáruházat vagy mobil alkalmazást felturbózni 3D-s élményelemekkel, virtuális termékbemutatóval? Ha fontos vásárlóid számára az innováció és ha szeretnél a hasonló webshopok közt a legjobb lenni, egy olyan vállalkozás, akire biztosan emlékezni fognak. 

 

Interaktív tükör

Egy tükör, ami nem csak tükör. Szórakoztat, tájékoztat, vásárlást ösztönöz, eligazít, informál, edukál és élményt ad.

Ajánljuk rendezvényekre, kiállításokra, bevásárlóközpontokba, üzletekbe, múzeumokba és állatkertekbe. Megjeleníthetők rajta digitális katalógusok, eseményre/rendezvényre szabott élményelemek, játékok, promóciós anyagok, 3D modellek vagy izgalmas animációk, ruha-cipő-smink próba… A felhasználási területeknek csak a képzelet szabhat határt!

 

iteraktív tükör

Referenciáink