A következőkben megosztunk veletek 10 olyan webdesigner eszközt, amiket érdemes ismerni, ha igazán profi webdesignerek akartok lenni. Emellett persze a gyakorlás az egyik legfontosabb, de ezekkel az eszközökkel olyan kelléktáratok lesz, amihez bármikor nyúlhattok, ha webdesignról van szó.

 1. ProofHub
  A designereknek az együttműködés és a design koncepciók megosztása frusztráló lehet. A folyamat gyakran emailen keresztül zajlik, miközben várják a visszajelzést, megjegyzéseket és revíziós jegyzeteket. A ProofHubbal könnyedén küldhetsz és fogadhatsz visszajelzéseket azonnal. A ProofHub egy online szoftver mely modernizálja a bizonyítási és jóváhagyási folyamatot, hogy időt és fáradozást takarítson meg számodra.
 2. Adobe Color CC
  Olyan, mint egy festékpaletta a webes applikációd számára. Több 1000 szín között böngészhetsz, hogy megtaláld a te művészi igényeidnek megfelelő színkombinációt. Maga az oldal nagyon inspiráló és javaslatokat is ad, ha szükséged lenne rá.
 3. CodeKit
  Egy fantasztikus típusa a szoftvereknek, melyek segítenek, hogy gyorsan létre tudj hozni egy weboldalt. A Sass, Less, Haml, a Markdown és a Coffeescript-tel végzett munkát a programozásból kitalálja. A program Macre is specializálódott.
 4. Google Font
  Megengedi, hogy bárhol felvehess egy betűtípust és projekteden használd egyetlen kódsorral. A legjobb az egészben, hogy az összes betűtípus ingyenesen használható.
 5. Webflow
  Ez a platform engedélyezi, hogy vizuálisan megjelenítsd weboldalaidat, még ha nem is értesz ahhoz, hogyan kell programozó kódot létrehozni. Ez az oldal különösen hasznos azok számára, akik még kezdő kódolók.

 

 

Forrás